Halló, ott Isten?

Mérnöki szemmel az ezoterika útvesztőjében.

Porold le az iránytűdet

Nem kell rossz irányba menned azért, mert másoknak hibás az iránytűje!

A lélek szava

Vajon milyen lenne a világ, ha a lelkünk alaptermészete szerint élnének az emberek?

Legyen világosság... vagy sötétség!

Biztosan eljön majd az az idő, amikor tökéletességünket megélhetjük itt a Földön. De mi lesz aztán?

Teremtőgép

Lehet, hogy ilyen lenne az a világ is, amit az emberiség gondolatvilága teremt meg?

 

 

Selfness életvezetési tanácsadó
Hipnoterapeuta, Coach
Theta Healing konzulens
Germán Gyógytudomány tanácsadó

  • 2017. January 27. 08:29

Hol folt, hol nem folt

Boglárka nem hiszi, hogy elmúlt a fehér foltja.

Boglárka egy reggel belenézett a tükörbe, és elszörnyedve látta, hogy a szája szélén egy kis fehér folt keletkezett. Egy fiú talán megvonta volna a vállát, és folytatja reggeli tisztálkodását, de ő nem fiú.

Boglárka akkor ötéves óvodás kislány volt, és nagyon igényes a külsejére. Reggelente hosszan alkudozott az anyukájával, milyen ruhát vegyen fel, és nem hagyta könnyen befolyásolni magát.  Egyik nap a lila tetszett, másik nap piros, harmadik nap inkább egy narancsszínű „kollekció”.

Bár volt választék a ruhatárában, nem egy elkényeztetett kislány volt. Szülei becsülettel és jól nevelték, de külsejét illetően olyan igényességet hozott magával, ami előtt némileg anyukája is meghajlott, mert érezte, ha nem enged neki egy kis teret, a kislány személyisége megtörik. Így maga készített neki ruhatárat, mivel értett a varráshoz. Reggelente tudott miből válogatni, és midig talált magának olyat, amiben nyugodtan el tudott menni óvodába.

Ez a fehér folt azonban nem illett a képbe, de nem tudta eltüntetni. Amilyen gyorsan csak lehet, orvosi segítség kellett!

Sajnos a doktor néni nem tudott gyors megoldással szolgálni. Közölte a diagnózist, miszerint „ez egy pigment hiány”, de sem az okára sem a gyógymódjára nem volt tippje. Adott egy kenőcsöt, amivel naponta kenegetni kellett, de nem ígért gyógyulást.

Kente is az anyukája lelkiismeretesen, Bogi pedig várta a javulást, de a folt ugyanolyan fehér maradt.
Már félév telt el így, amikor az anyuka felkeresett a problémával.

Közöltem, hogy a Germán Gyógytudomány szerint a pigment hiányt vagy vitilligot egy „brutális” elemeket is tartalmazó elválasztási konfliktus szokta okozni, amelyben talán elvettek, vagy megvontak a gyermektől valamit. Az elválasztásra normál esetben a bőr felhám rétege szokott reagálni úgy, hogy az érintett helyen egy érzéketlen, megkeményedett réteg keletkezik: az élő felhám réteg elkezd elhalni. A konfliktus megoldódása után pirosodással gyógyulni kezd a bőr, ez szokott lenni a csalán vagy az ekcéma. Ha „brutális” jelleget is hordoz az esemény, akkor a felhám alsó rétegében halnak el a festékanyagot tartalmazó sejtek, ezért keletkezik a fehér folt.

Az anyuka azonnal közölte, hogy pont a folt megjelenését megelőző napon vonták meg tőle az édességet orvosi utasításra.

Világos volt, hogy az édességet nem kaphatja vissza, tehát az nem lehet megoldás, azonban az igen, ha a Theta Healing konzultáció során kiderítjük, miért élte ezt meg brutálisnak, és levesszük a töltést róla.

A kislány korábban szerette az édességet, és gyakran kapott jutalomba, vagy ajándékba másoktól. Az édesség tehát valamelyest összefonódhatott benne a szeretettel, jutalommal, azzal, hogy mások fontosnak érzik. Azonban mindezeket másként is próbálták érzékeltetni vele.

A konzultáció során kiderült, a fő ok az volt, hogy az anyukájával nagyon jó viszonyban lévén megszokta, hogy teljesítik a számára igazán fontos kéréseit. Aznap is édességet kért volna, de az anyukája határozottan elutasította. Bogi még soha nem tapasztalt olyan helyzetet, amiben az anyukája ennyire „érzéketlenül” újra és újra megtagad tőle valamit, amit annyira szeretne. Ebből a kicsi elméje azonnal leszűrte, hogy „anya már nem tesz meg mindent, amit szeretnék” tehát: anya már nem szeret engem. No, ez igazán brutális felismerés volt.

A konzultáció során az anyuka vette fel a kislány szerepét (a szerepfelvételes konzultációs módszeremről bővebben írok a könyvemben), és elvégeztük a szükséges hitrendszer tisztítást és átalakítást, amelynek során rehabilitáltuk anyucit.

Két nap múlva az anyuka jelezte, hogy a fehér folt már egy leheletnyit sötétült, de eltartott 1-2 hónapig, amíg fokozatosan teljesen eltűnt. A kislány azonban annyira félt attól, nehogy visszajöjjön, hogy az anyukájának még ezután is kenegetnie kellett egy darabig, hiába mondta, hogy már nem is látja, hol volt a foltocska.


Köszönöm, hogy velem töltöttél pár percet itt a blogomon!
Ha szívesen olvasnád a bejegyzéseimet, ne bízd a véletlenre!
Add meg az email címedet, és elküldöm levélben:

feliratkozás

Tudj meg többet a betegségek és a lélek kapcsolatáról, és a Theta Healingen alapuló módszeremről:
Rendeld meg Halló, ott Isten?-című könyvemet

Megrendelés

Beszélgessünk a könyvről, a blogról, vagy amiről szeretnél!
Csatlakozz a Facebookon a Lélektársalgó csoporthoz!

Csatlakozás a csoporthoz

Ajánlanád valakinek?
Oszd meg kedvenc helyeden!

Keressen fel meghallgatom!


info kukac rajtammulik.hu